Boc: Victor Ponta dă cu noroi în măsurile pe care le solicita când era în opoziţie

Postat la 21 august 2013 43 afişări

Fostul premier Emil Boc afirmă că Victor Ponta "aruncă cu noroi în măsurile pe care le solicita când era în opoziţie", respectiv diminuarea cotei unice, reducerea CAS şi mărirea salariului minim.

Boc: Victor Ponta dă cu noroi în măsurile pe care le solicita când era în opoziţie

 Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că atitudinea lui Victor Ponta demonstrează "lipsă de respect".

"Victor Ponta aruncă cu noroi în măsurile pe care le solicita, când era în opoziţie, Guvernului pe care l-am condus, şi reducerea cotelor la CAS, şi diminuarea cotei unice, cerută de liberali, şi mărirea salariului minim, erau în fiecare zi măsuri cerute de fosta opoziţie, actuala guvernare, şi atunci nu le critica, astăzi le tratează într-o nouă manieră: «Ştiţi, trebuie să tăiem pensii şi salarii ca să putem aplica aceste măsuri». Asta demonstrează lipsa de respect a lui Victor Ponta pentru ce înseamnă locurile de muncă şi investiţiile din această ţară. Dacă avem o emblemă a acestei guvernări, până acum avem emblema pierderii locurilor de muncă şi a investiţiilor în economie", a spus Emil Boc.

Potrivit acestuia, dacă se iau bani de la investiţii pentru a fi daţi în altă parte, nu pot fi locuri de muncă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-victor-ponta-da-cu-noroi-in-masurile-pe-care-le-solicita-cand-era-in-opozitie-11264324
11264324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.