Boc: Ne asigurăm că ajutoarele de stat pentru Bosch şi De’Longhi vor fi acordate de Finanţe

Postat la 14 aprilie 2012 13 afişări

Preşedintele PDL, Emil Boc, afirmă că a discutat în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL Cluj despre investiţiile De’Longhi şi Bosch din judeţ, dorind să se asigure că ajutoarele de stat pentru acestea vor fi acordate de Ministerul Finanţelor.

Emil Boc a declarat, vineri, la finalul unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Cluj, că a stabilit, împreună cu parlamentarii de Cluj şi cu colegii din administraţia locală, graficul, astfel încât să se asigure că, în perioada următoare, cele două investiţii se vor derula. "Cea mai importantă temă discutată în Biroul Permanent Judeţean al PDL Cluj a fost cea a investiţiilor din judeţ. M-am consultat cu colegii din Consiliul Judeţean şi din Primărie pentru cele două investiţii care urmează să vină, cele ale De'Longhi şi Bosch. Împreună cu parlamentarii de Cluj şi cu colegii din administraţia locală am stabilit graficul, astfel încât să ne asigurăm că în perioada următoare cele două investiţii să se deruleze şi sunt doi factori importanţi pentru începerea investiţiilor. În primul rând, acordarea ajutoarelor de stat de la Ministerul Finanţelor unde, împreună cu parlamentarii de Cluj şi prefectul judeţului, o să ne asigurăm că acest lucru se va realiza, întrucât documentaţia este într-o fază avansată", a spus Emil Boc.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boc,
ajutoare de stat,
Bosch,
De’Longhi finante
/actualitate/boc-ne-asiguram-ca-ajutoarele-de-stat-pentru-bosch-si-de-longhi-vor-fi-acordate-de-finante-9523957
9523957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.