Blaga: PDL va merge singur în alegerile europarlamentare

Postat la 30 august 2013 38 afişări

PDL va merge "singur" în alegerile europarlamentare, a declarat, vineri, preşedintele democrat-liberal Vasile Blaga, precizând că, atunci când va fi "timpul" PDL va sprijini si unificarea dreptei.

Blaga: PDL va merge singur în alegerile europarlamentare

 "Sunt diverşi politicieni care clamează unificarea dreptei, a tuturor acelora de centru-dreapta. Tot aceştia au un sprijin necondiţionat în PDL, dar toate la timpul lor. Prea mulţi ne vor gândul, dar nu cu vorba. Prea mulţi ne vor structurile, oamenii şi sigla. Nu. Vom merge singuri şi am convingerea că vom dovedi la europarlamentare că suntem cel mai important partid de centru-dreapta de pe eşicherul politic, şi aceasta numai cu ajutorul dumneavoastră", a spus preşedintele PDL la deschiderea şcolii de vară a TDL.

Potrivit afirmaţiilor sale, democrat-liberalii au obligaţia ca, din nou, preşedintele României să provină, să fie susţinut de PDL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-pdl-va-merge-singur-in-alegerile-europarlamentare-11281708
11281708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.