Black Friday în turism. În ce destinaţii pot cumpăra românii vacanţe la preţ redus

Autor: Andra Stroe Postat la 11 noiembrie 2021 146 afişări

Black Friday în turism. În ce destinaţii pot cumpăra românii vacanţe la preţ redus

Cu ocazia evenimentului Black Friday, agenţia de turism Eturia anunţă o perioadă de reduceri pentru pachetele turistice din portofoliu, în intervalul 12-22 noiembrie.

„În perioada promoţională de zece zile ofertele se vor schimba periodic. Cei care ne urmăresc constant vor avea ocazia să profite de reducerile semnificative pentru un număr limitat de locuri pentru pachetele de vacanţă din promoţie.

În ofertă vor fi incluse atât sejururi la plajă, cât şi circuite de grup cu însoţitor, circuite share a trip (în care cheltuielile legate de transport şi servicii locale se împart între membrii unui grup restrâns) sau vacanţe exotice de revelion si de Paşte. Pachetele vor avea reduceri de până la 600 de euro/pachet/persoană. Printre destinaţiile din oferta agenţiei se numără: Republica Dominicană, Maldive, Kenya, Mauritius, Dubai, Seychelles, Zanzibar, Mexic, Las Vegas, New York, Jamaica, Sri-Lanka, Cuba şi Costa Rica.

„Reducerile Black Friday de până la 600 euro/pachet sunt posibile datorită tarifelor speciale negociate cu partenerii locali. Eturia are contracte directe cu peste 500 de hoteluri din destinaţii exotice din întreaga lume. Ofertele includ doar acele hoteluri care au raportul optim calitate/preţ şi flexibilitatea de a modifica perioada de călătorie, pentru a evita orice neplăcere ce ar putea apărea ca urmare a unui eveniment neprevăzut”, spune Ana Maria Gherasim, sales manager Eturia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
destinatii,
vacanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.