Bercea Mondial si cei 7 supernasi – interviu cu fostul premier Stolojan si judecatoarea Maria Huza

Postat la 25 februarie 2011 41 afişări

Cel putin doua dintre cele sapte personalitati despre care Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, sustine ca ii sunt rubedenii, intrucat i-au botezat copii sau nepoti, neaga afilierea la clanul tiganesc din Slatina. Este vorba de fostul premier Theodor Stolojan si de fosta judecatoare - membra a CSM, Maria Huza.

Theodor Stolojan, nume folosit de Mondial pentru a se lauda ca l-ar fi botezat pe fiul sau, Patronas, in 2004, admite ca l-a cunoscut pe Mondial, dar atat: "Am fost doar in campania electorala pe acolo, in comuna din Olt de unde este acest Sandu Anghel. M-am vazut cu el, dar nici vorba sa ii fi botezat copilul. Poate ca in acele zile s-a facut botezul si asa s-a ajuns de am fost asociat evenimentului", declara Stolojan, pentru gandul. In ceea ce o priveste, Maria Huza este mai vehementa: "Nu am botezat acel copil (pe Judecator, n.r.). De altfel, in 2005, cand se spune ca a fost botezul, eram in Bucuresti. Am plecat din Olt in 2001". Un alt apropiat al lui Bercea din mediul judiciar a declarat insa pentru gandul, sub rezerva anonimatului, ca a asistat la botezul lui Judecator si ca Maria Huza a fost nasa copilului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bercea,
nasi,
copii,
nepoti,
relatii,
Stolojan,
Huza
/actualitate/bercea-mondial-si-cei-7-supernasi-interviu-cu-fostul-premier-stolojan-si-judecatoarea-maria-huza-8010428
8010428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.