Băsescu: Justiţia nu e curată sută la sută, cum ar trebui. Magistraţii au pensii de 9 - 16 mii de lei

Postat la 01 mai 2014 58 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că există un adevăr major pe care îl susţine public, fără ezitare, şi anume că justiţia nu este curată sută la sută, cum ar trebui să fie, adăugând că în magistratură sunt printre cele mai mari salarii şi pensii din România.

Băsescu: Justiţia nu e curată sută la sută, cum ar trebui. Magistraţii au pensii de 9 - 16 mii de lei

 "Există un adevăr major pe care eu îl susţin public, fără ezitare, justiţia nu este curată sută la sută, cum ar trebui să fie", a spus Traian Băsescu, într-o emisiune la B1 TV.

El a adăugat că au mai fost cazuri de corupţie în justiţie şi, deşi nu vrea să anticipeze, probabil vor mai fi, amintind despre lupta pe care a avut-o, la începutul mandatului, cu CSM şi ICCJ, unde erau "nişte brontozauri ai fostului regim", un exemplu fiind "reţeaua Voicu".

"Vechea generaţie încă a rămas cu năravurile cu care a crescut", a arătat şeful statului, precizând că, probabil că pe măsură ce noua generaţie va începe să ocupe funcţii în ierarhia sistemului judecătoresc, lucrurile vor deveni tot mai curate.

Preşedintele a mai spus că în justiţie sunt cele mai bune salarii şi pensii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-justitia-nu-e-curata-suta-la-suta-cum-ar-trebui-magistratii-au-pensii-de-9-16-mii-de-lei-12562944
12562944
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.