Apple a emis obligaţiuni de 12 miliarde de dolari

Postat la 30 aprilie 2014 42 afişări

Apple a emis miercuri obligaţiuni în valoare de 12 miliarde de dolari, în cadrul unui program de recompensare a acţionarilor care este o alternativă mai ieftină decât repatrierea fondurilor deţinute în străinătate, care ar fi impozitate.

Apple a emis obligaţiuni de 12 miliarde de dolari

 Emisiunea a inclus obligaţiuni pe termen de 10 ani în valoare de 2,5 miliarde de dolari, cu un randament de 3,45%, cu 0,77 puncte procentuale peste cel al titlurilor de Trezorerie cu scadenţă similară, relatează Bloomberg.

Compania a mai vândut obligaţiuni în valoare de 2 miliarde de dolari, pe termen de cinci ani şi un randament de 2,1%, obligaţiuni pe trei ani, în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi un randament de 1,05%, şi obligaţiuni de 3 miliarde de dolari cu scadenţă la şapte ani şi un randament de 2,85%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apple-a-emis-obligatiuni-de-12-miliarde-de-dolari-12558129
12558129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.