Twitter, pierdere de peste 132 milioane dolari în primul trimestru

Postat la 30 aprilie 2014 44 afişări

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane de dolari pentru primul trimestru al acestui an, de aproape 5 ori mai mare faţă de pierderea din perioada corespunzătoare a anului trecut, pe fondul unei încetiniri a creşterii numărului de utilizatori.

Twitter, pierdere de peste 132 milioane dolari în primul trimestru

 Acţiunile Twitter s-au prăbuşit cu până la 11% în prelungirea şedinţei de tranzacţionare pe bursa de la New York, la cel mai redus nivel de la listarea companiei la bursă, în 6 noiembrie, potrivit Bloomberg.

Twitter a anunţat, miercuri seară, că numărul de utilizatori a urcat în primul trimestru la 255 milioane, cu 25% mai mulţi faţă de nivelul din perioada corespunzătoare a anului trecut. Rata de creştere a încetinit însă faţă de 30% în trimestrul anterior.

Veniturile companiei au crescut de peste două ori în perioada analizată, la 250 milioane de dolari, depăşind estimările analiştilor de pe Wall Street.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/twitter-pierdere-de-peste-132-milioane-dolari-in-primul-trimestru-12554464
12554464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.