ANPC a obţinut executarea silită a unei bănci care a perceput abuziv clienţilor unele comisioane

Postat la 30 aprilie 2014 122 afişări

ANPC a demarat executarea silită a unei bănci care încasat, în mod abuziv, "comisioane de administrare" de la 260 de clienţi cărora, prin internediul executorului judecătoresc, va trebui să le restituie toate sumele colectate fără drept, a anunţat, miercuri, Marius Dunca, preşedintele ANPC.

ANPC a obţinut executarea silită a unei bănci care a perceput abuziv clienţilor unele comisioane

 Potrivit lui Dunca, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a demarat procedura de executare silită pentru o bancă împotriva căreia nu mai puţin de 240 de persoane au câştigat în instanţă, definitiv şi irevocabil, restituirea unor comisioane percepute în mod abuziv, din iunie 2010 şi până în prezent, cu titlu de "comision de administrare".

Dunca a afirmat că banca respectivă a fost iniţial amendată de ANPC, în 2010, după care, în 2012, instituţia bancară a pierdut definitiv şi irevocabil în instanţă, iar demersurile pentru executarea silită s-au făcut în 2014.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anpc-a-obtinut-executarea-silita-a-unei-banci-care-a-perceput-abuziv-clientilor-unele-comisioane-12557363
12557363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.