Achiziţia de maşini, mobilă sau sisteme IT, interzisă la Ministerul Transporturilor. Excepţiile, cu aprobarea lui Şova

Postat la 29 aprilie 2014 45 afişări

Unităţile din subordinea Ministerului Transporturilor nu mai au voie să cumpere maşini, clădiri, mobilă sau sisteme IT, potrivit unui ordin din 10 aprilie, exceptările urmând să fie permise de ministrul Transporturilor, Dan Şova, doar pentru situaţii urgente sau aplicarea legislaţiei europene.

Achiziţia de maşini, mobilă sau sisteme IT, interzisă la Ministerul Transporturilor. Excepţiile, cu aprobarea lui Şova

"Cu toţii suntem conştienţi de risipa nejustificată care se produce în unităţile de stat, că sunt companii naţionale, că sunt autorităţi publice, că sunt autofinanţate. Vreau să vă spun că mă deranjează termenul de autofinanţare. Toate autorităţile statului care au autofinanţare în fapt sunt concesionari de taxe şi impozite de la statul român, pentru că nu prestează activitate economică. Ei pun taxe şi le iau în numele statului român. Nu cred că din aceste taxe care aparţin statului român şi pe care le plătesc contribuabilii români este normal nici să cumperi clădiri, nici să renovezi clădiri, nici să-ţi cumperi maşini scumpe sau mobilier scump", a spus ministrul Transporturilor, într-o conferinţă de presă.

Cititi  mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/achizitia-de-masini-mobila-sau-sisteme-it-interzisa-la-ministerul-transporturilor-exceptiile-cu-aprobarea-lui-sova-12550212
12550212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.