Bank of America, cea mai mare bancă americană, şi-a reorganizat conducerea executivă

Postat la 07 septembrie 2011 11 afişări

Bank of America, cea mai mare bancă americană, a anunţat o reorganizare de amploare care include plecarea a doi directori executivi, după ce acţiunile grupului au pierdut în acest an aproape jumătate din valoare.

Banca a anunţat că directorul diviziei de consumer banking, Joe Price, şi şefa băncii de investiţii şi wealth management, Sallie Krawcheck, au părăsit compania.

Price a fost anterior director financiar executiv al Bank of America, iar Krawcheck a fost director financiar executiv la Citigroup, şefă la casa de brokeraj Smith Barney şi este considerată de unii drept cea mai puternică femeie din industria financiară.

Directorul general al Bank of America, Brian Moynihan, i-a numit pe directorul diviziei de servicii bancare comerciale, David Darnell, şi pe şeful pe investment banking, Tom Montag, fost director la Goldman Sachs, drept directori operaţionali executivi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bank-of-america-cea-mai-mare-banca-americana-si-a-reorganizat-conducerea-executiva-8708737
8708737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.