Avocatul lui Roman Abramovici: Rusia era ca în Evul Mediu în anii 1990

Postat la 05 octombrie 2011 29 afişări

Avocatul magnatului rus Roman Abramovici a declarat în cursul procesului intentat de Boris Berezovski că Rusia arăta ca în Evul Mediu la jumătatea anilor 1990, scrie The Independent, în ediţia electronică.

Acţiunea judiciară intentată la Londra pare să devină interesantă, notează The Independent, în condiţiile în care cei doi oameni de afaceri ruşi s-au ameninţat unul pe celălalt că vor face dezvăluiri despre activităţile grupurilor interlope ruse în anii 1990. Avocatul lui Abramovici, Jonathan Sumption, a declarat că situaţia din Rusia după căderea comunismului era asemănătoare cu cea din "secolul al XV-lea". Avocatul i-a spus judecătorului Gloster: "Cineva poate înţelege cu greu condiţiile din Rusia. Dar dumneavoastră probabil că aţi citit Shakespeare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
abramovici,
rusia,
ev mediu,
avocat,
berezovski
/actualitate/avocatul-lui-roman-abramovici-rusia-era-ca-in-evul-mediu-in-anii-1990-8840512
8840512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.