Un om al străzii a ajutat-o oferindu-i ultimii bani pe care îi avea, iar ea a vrut să îi întoarcă ajutorul strângând bani pentru el. Ce a făcut tânăra cu banii a şocat pe toată lumea

Postat la 29 august 2018 961 afişări

Un om al străzii a ajutat-o oferindu-i ultimii bani pe care îi avea, iar ea a vrut să îi întoarcă ajutorul strângând bani pentru el. Ce a făcut tânăra cu banii a şocat pe toată lumea

Johnny Bobbit, un om al străzii, a intrat în atenţia opiniei publice anul trecut, când şi-a folosit ultimii bani pentru a cumpăra benzină pentru o femeie rămasă cu maşina în drum. Pentru a-i mulţumi, Kate McClure a pornit o campanie pe o platformă de crowdfunding, reuşind să strângă peste 400.000 de dolari.

Nouă luni mai târziu, din cei 400.000 de dolari a rămas doar o treime, iar Kate McClure şi partenerul său sunt acuzaţi că au furat din banii donaţi de străini pentru a-l ajuta pe Johnny Bobbit.

Cei doi au oferit diverse explicaţii pentru faptul că au cheltuit banii, printre acestea numărându-se taxele plătite avocaţilor sau faptul că Bobbit ar fi vrut să cheltuie banii pe droguri.

În prezent, nicio acţiune legală nu a fost demarată împotriva lui Kate McClure.

Ea era în drum spre Philadelphia atunci când l-a întâlnit pe Johnny Bobbitt Jr. Chiar dacă el trăia pe străzi, la momentul respectiv ea era cea care a avut nevoie de ajutor.

Tânăra Kate a rămas fără benzină pe autostrada 95; ea a tras maşina pe banda de urgenţă şi a încercat să îşi dea seama unde se află cea mai apropiată benzinărie. Bobbitt stătea în apropierea locului unde ea a oprit şi, înţelegând că tânăra are o problemă, i-a spus să intre la loc în maşină şi să încuie uşile.

Câteva minute mai târziu, el s-a întors cu o canistră de benzină pe care o cumpărase cu 20 de dolari - ultimii săi bani.

Kate McClure, impresionată de gestul omului, s-a hotărât să îl ajute şi a pornit o campanie de strângere de fonduri pe siteul GoFundMe. În trei săptămâni, tânăra a reuşit să strângă peste 300.000 de dolari, bani care vor ajunge la Bobbitt.

Cei de la Washington Post, care au relatat povestea, au încercat să afle povestea lui Johnny Bobbitt, însă rudele nu au vrut să comenteze situaţia sa. Tot ce au putut afla jurnaliştii e că Bobbitt a fost paramedic şi, cel mai probabil, căsătorit.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.