Astaldi-Max Boegl va realiza şi tronsonul de autostradă Cernavodă-Medgidia

Postat la 05 septembrie 2011 33 afişări

Asocierea Astaldi-Max Boegl a fost desemnată câştigătoare în cadrul licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia tronsonului de autostradă Cernavodă-Medgidia, contract în valoare de 498,8 milioane lei fără TVA (119,3 milioane euro), a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Valoarea ofertei câştigătoare este cu 31,3% mai mică decât valoarea estimată a contractului, de 726,21 milioane lei fără TVA, reiese din datele CNADNR.

Totodată, faţă de valoarea contractului de proiectare şi execuţie reziliat cu antreprenorul Colas, în valoare de 634,4 milioane lei fără TVA, noul contract va costa cu peste 135 milioane lei mai puţin.

Proiectul are ca scop realizarea a 20,49 kilometri de autostradă. Proiectarea va dura 3 luni, execuţia 12 luni, la care se adaugă 48 de luni perioada de garanţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/astaldi-max-boegl-va-realiza-si-tronsonul-de-autostrada-cernavoda-medgidia-8699141
8699141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.