Aşa să fie? Tăriceanu a declarat că bugetul de stat pentru 2018 nu va depăşi deficitul de 3%

Postat la 18 octombrie 2017 170 afişări

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, miercuri, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că s-a discutat despre bugetul de stat de anul viitor şi că acesta se va încadra în limita maximă a deficitului de 3%, Tăriceanu precizând că ministerele vor trebui să-şi prioritizeze investiţiile.

Aşa să fie? Tăriceanu a declarat că bugetul de stat pentru 2018 nu va depăşi deficitul de 3%

„Şedinţa s-a axat pe câteva subiecte. În primul rând, bugetul. În momentul de faţă, Guvernul pregăteşte elaborarea bugetului, dar trebuie să plecăm, evident, de la câteva principii, şi anume prioritizarea investiţiilor. Ca atare, toate ministerele care îşi construiesc proiectele de buget - pentru că modalitatea este ca Guvernul, Ministerul de Finanţe, în speţă, să strângă propunerile de buget de la toţi ordonatorii de credit - trebuie să delimiteze cheltuielile de funcţionare, de administrare de cheltuielile de investiţii”, a spus Tăriceanu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.