PeliFilip a asistat Digi N.V. Communications la contractarea unui credit în valoare de 200.000.000 de euro

Autor: Georgiana Călin Postat la 17 octombrie 2017 210 afişări

PeliFilip a acordat asistenţă Digi Communications N.V. („Digi”) şi filialei acesteia din Ungaria, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Kft. („Digi HU”), cu privire la contractarea a două facilităţi de credit pe termen scurt în valoare de 200 milioane de euro.

PeliFilip a asistat Digi N.V. Communications la contractarea unui credit în valoare de 200.000.000 de euro

Una dintre facilităţi, în valoare de 140 milioane euro, va fi utilizată în vederea finanţării achiziţiei de către Digi HU a unui pachet de acţiuni ce reprezintă 99,998395% din capitalul social si drepturile de vot din Invitel Tavkozlesi Zrt., conform contractului de vânzare-cumpărare încheiat la data de 21 iulie 2017 cu societăţile Ilford Holding Kft. şi Invitel Technocom Tavkozlesi Kft., acţionând în calitate de vânzători.

Cealaltă facilitate, în valoare de 60 milioane de euro, va fi utilizată de către Digi în scopuri generale corporative. Împrumutul are o maturitate de 12 luni, cu posibilitate de extindere pentru o perioadă suplimentară de până la 12 luni.

„Digi este un client important pentru PeliFilip, cu care avem o colaborare foarte bună şi de lungă durată. Acest proiect a fost o continuare naturală a proiectului în care am asistat echipa Digi în legătură cu achiziţia din Ungaria – mai întâi ne-am asigurat că avem ce cumpăra, acum asigurăm şi finanţarea pe termen scurt. Le mulţumim pe această cale pentru încrederea acordată şi ne declarăm mândri de această colaborare continuă”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip care a asistat Digi în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip, alături de Mirona Apostu, avocat senior, şi de Andreea Banică, avocat colaborator. PeliFilip are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări din România. Echipa de avocaţi include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe, desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.