Ce a păţit educatoarea din Vrancea, filmată în timp ce lovea copiii în clasă

Postat la 17 octombrie 2017 530 afişări

Judecătoria Focşani a decis ca Mihaiela Ciornea, educatoarea filmată anul trecut, în timp ce îi lovea pe cei mici şi ţipa la ei, să fie internată într-o unitate sanitară de specialitate, transmite corespondentul Mediafax.

Ce a păţit educatoarea din Vrancea, filmată în timp ce lovea copiii în clasă

Mihaiela Ciornea, educatoare la o grădiniţă din satul Poiana, comuna Vrâncioaia, judeţul Vrancea, a fost trimisă în judecată în luna ianuarie, pentru purtare abuzivă.

La ultimul termen, Judecătoria Focşani a stabilit ca următoarea înfăţişare să aibă loc pe 20 octombrie, ”în vederea efectuării unui supliment la raportul de expertiză medico-legală psihiatrică”, iar vineri a dispus o măsură de siguranţă în timpul procesului.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, privind luarea măsurii de siguranţă in mod provizoriu a internării medicale faţă de inculpata Ciornea Mihaela. Dispune internarea medicală provizorie într-o unitate sanitară de specialitate a inculpatei, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii. Cu drept de contestaţie în termen de cinci zile de la pronunţare. Contestarea nu suspendă punerea în aplicare a măsurii de siguranţă”, a stabilit instanţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.