Arena Mall se transformă în cel mai important centru comercial din Bacău

Autor: Andra Stroe Postat la 11 octombrie 2018 270 afişări

Centrul comercial Arena Mall din Bacău, o referinţă pentru piaţa de retail din regiunea Moldovei, va intra într-un amplu proces de extindere şi modernizare care va presupune majorarea cu 60% a suprafeţei închiriabile şi construirea unei parcări supraetajate, spun reprezentanţii firmei de consultanţă Cushman & Wakefield Echinox.

Arena Mall se transformă în cel mai important centru comercial din Bacău

Pentru realizarea acestui obiectiv, Arena Mall a achiziţionat terenul aflat în vecinătatea parcării, în suprafaţă de 13.448 mp, printr-o investiţie de peste un milion de euro. Lucrările de extindere a proiectului sunt programate să înceapă în cursul lunii septembrie 2019, finalizarea construcţiei fiind programată pentru data de 30 noiembrie 2020.

Extinderea Arena Mall implică o investiţie de aproximativ 20 de milioane de euro, corpul nou de clădire urmând să cuprindă un hipermarket, spaţii comerciale noi, o zonă de roof-top şi o scenă unde vor avea loc evenimente (catwalk, piese de teatru, stand up comedy, concerte, DJ party), un parc pentru copii, două restaurante şi un sky bar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bacau,
centru comercial,
construire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.