Bloomberg s-a înscris în Partidul Democrat şi vrea să candideze contra lui Trump în 2020

Postat la 10 octombrie 2018 106 afişări

Miliardarul Michael Bloomberg, fost primar al oraşului american New York, s-a înscris în Partidul Democrat din Statele Unite, în contextul în care intenţionează să candideze împotriva preşedintelui Donald Trump, politician republican, în scrutinul prezidenţial din anul 2020.

Bloomberg s-a înscris în Partidul Democrat şi vrea să candideze contra lui Trump în 2020

"În momente-cheie ale istoriei SUA, unul dintre cele două partide a servit drept bastion împotriva celor care ne ameninţă Constituţia. În urmă cu doi ani, la Convenţia democratică, lansam un avertisment despre aceste ameninţări. Astăzi, m-am înscris din nou în Partidul Democrat - am fost membru al formaţiunii cea mai mare parte a vieţii - deoarece avem nevoie ca democraţii să furnizeze mecanismele de verificare şi echilibru de care naţiunea noastră are nevoie atât de mult", a declarat Michael Bloomberg prin Instagram, conform site-ului de ştiri Axios.com.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inscriere,
partid,
partidul democrat,
candidati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.