LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care i-o dă, lunar, statul român „Zeiţei de la Montreal”

Postat la 17 noiembrie 2018 32644 afişări

Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma pe care i-o dă, lunar, statul român „Zeiţei de la Montreal”

Nadia Comăneci este una dintre cele mai apreciate personalităţi din istoria sportului românesc şi internaţional.

Conform www.mts.ro, sortivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur, argint sau de bronz în probele individuale sau pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice sau o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi Europene de seniori – probe olimpice are dreptul, la cerere şi cu confirmarea Ministerului Tineretului şi Sportului, la o rentă viageră.

Sportivul de performanţă care a obţinut o medalie de aur la Campionatele Mondiale şi/sau Campionatele Europene de seniori, la o probă sportivă ce a fost inclusă cel puţin o dată în programul Jocurilor Olimpice are dreptul, la cerere, la o rentă viageră.

Printre cele mai mari rente din sportul românesc ajung la Veronica Cochelea (canotaj) - 15.080 lei, Nadia Comăneci (gimnastică)  - 13.149 lei şi Daniela Silivaş (gimnastică) - 13.149 lei.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.