Un parfum fără pereche

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 17 noiembrie 2018 155 afişări

Atunci când poţi avea ce n-are aproape nimeni te simţi parcă mai bine să cheltuieşti mai mulţi bani ca să-ţi satisfaci capriciul, principiu după care se ghidează şi casa parfumieră Morreale Paris.

Un parfum fără pereche

Aceasta a creat un parfum de lux pentru care doritorii trebuie să plătească cel puţin 1,5 milioane de dolari şi pe care nu-l pot mirosi înainte de achiziţie decât cu programare.

Parfumul, denumit Le Monde sur Mesure, va putea fi „văzut” cel mai curând în cadrul unui turneu la Los Angeles, scrie CNN. Pe lângă parfumul în sine, un element care ţine preţul ridicat este sticluţa în sine, aceasta fiind încrustată cu aur şi realizată după specificaţiile clientului, proces care poate dura chiar şi un an.

Compania se laudă chiar că este în negocieri cu o familie care a solicitat ca sticluţa să fie bătută cu diamante şi rubine, fiind dispusă să plătească până la 10 milioane de dolari în acest scop. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.