Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, inculpat în secret în Statele Unite

Postat la 16 noiembrie 2018 66 afişări

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks a fost inculpat în secret în Statele Unite, au dezvăluit accidental procurorii americani într-un document referitor la un alt caz, procesul împotriva lui Assange ar putea influenţa ancheta privind imixtiunile electorale ruse, informează The Independent.

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, inculpat în secret în Statele Unite

WikiLeaks a comunicat pe reţelele de socializare că Derpartamentul Justiţiei din SUA "a dezvăluit accidental existenţa unor acuzaţii secrete (împotriva lui Assange), în urma unei aparente erori de editare" a unui document.

Documentul în care sunt dezvăluite acuzaţiile la adresa fondatorului WikiLeaks se referă la un caz ce nu are legătură cu Assange, marcajele prezente în document indicând că a fost depus iniţial la Curtea Districtuală din Alexandria, Virginia, în luna august.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
julian assange,
wikileaks,
fondator,
inculpat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.