Şedinţa Comitetului Executiv al PSD va avea loc, luni, la Parlament

Postat la 16 noiembrie 2018 20 afişări

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, luni, de la ora 11.00, la Parlament,, potrivit unui anunţ al partidului. Pe ordinea de zi sunt incluse discuţii despre remanierea guvernamentală, au spus surse ale formaţiunii pentru MEDIAFAX.

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD va avea loc, luni, la Parlament

În şedinţa CExN pentru remaniere, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum şi un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, că nu ştie dacă va fi remaniat sau nu, însă a subliniat că nu este „bătut în cuie” în această demnitate şi că, dacă Guvernul va desemna un alt ministru, el îi va preda mandatul şi se va retrage.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
comitet executiv,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.