Adrian Sârbu: Ziarul Financiar, că îi spunem ziar sau altfel, va evolua spre o televiziune digitală

Postat la 16 noiembrie 2018 275 afişări

Adrian Sârbu, fondatorul MEDIAFAX GROUP şi al Ziarului Financiar, a afirmat, vineri, în contextul aniversării a 20 de ani de la apariţia Ziarului Financiară, că plănuieşte dezvoltarea unei televiziuni digitale.

Adrian Sârbu: Ziarul Financiar, că îi spunem ziar sau altfel, va evolua spre o televiziune digitală

„În ceea ce ne priveşte nu mă simt suficient împlinit şi mulţumit de ceea ce am dat societăţii, sponsorilor mei şi ai noştri care sunteţi dumneavoastră. Ca să putem creşte, va trebui să existăm sub forma unei companii media complete”, a afirmat Adrian Sârbu, în cadrul conferinţei „Ce am făcut în ultimii 20 de ani?”, organizată de Ziarul Financiar (ZF), la Banca Naţională a României (BNR).

Astfel, în aceste condiţii, pentru a se dezvolta, trustul plănuieşte dezvoltarea unei televiziuni digitale.

„Evident, nu televiziunea tabloidă la care nu vă uitaţi. Nu cred că este cineva din sala aceasta care consumă mai mult de câteva minute pe zi la televiziunea de tip clasic, dar vorbim de un univers audio-vizual pe care-l numim televiziune. Ziarul Financiar, că îi spunem ziar sau îi spunem altfel, va evolua într-acolo. Deci, comunitatea noastră vă va fi şi mai aproape, şi mai insistentă şi, sper, mai entertainent, în următorii ani. Aceasta este un pariu pe care-l aduc astăzi după 20 de ani de existenţă neîntreruptă şi activitate reuşită a colegilor şi dumneavoastră”, a mai spus Sârbu.

Cotidianul economic „Ziarul Financiar” a fost lansat la data de 16 noiembrie 1998, în cadrul unui eveniment care a fost găzduit, de asemenea, de BNR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ziar,
financiar,
zf,
evolutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.