SURPRIZĂ de proporţii: Ce salariu câştigă un angajat la Metrorex, fix înainte de grevă. De mâine, Bucureştiul va fi paralizat

Postat la 20 noiembrie 2018 4276 afişări

Sindicatele de la metrou vor declanşa greva miercuri, 21 noiembrie, apoi zilnic, între orele 4:00 şi 16:00, informează un comunicat al USLM (Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou), potrivit Mediafax.

SURPRIZĂ de proporţii: Ce salariu câştigă un angajat la Metrorex, fix înainte de grevă. De mâine, Bucureştiul va fi paralizat

Sindicaliştii solicită, printre altele, o creştere salarială de 42%, alocarea de fonduri suplimentare pentru piese de schimb şi creşterea efectivului de angajaţi.

Venitul salarial mediu net în cadrul Metrorex, companie de stat aflată în subordinea Ministerului Transportu­rilor, este de 5.408 de lei net pe lună, potrivit datelor din bugetul de venituri şi cheltuieli publicat pe site-ul institiţiei.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
metrorex,
angajare,
castigare,
salariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.