Anunţul făcut de Carrefour: deschide cel de-al treilea magazin din Braşov

Autor: Ioana Matei Postat la 23 octombrie 2013 171 afişări

Carrefour deschide joi, 24 octombrie, cel de-al treilea supermarket din Braşov, ridicând numărul total de magazine în acest format la şapte.

Anunţul făcut de Carrefour: deschide cel de-al treilea magazin din Braşov

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naţionale, potrivit reprezentanţilor retailerului.

În România, Grupul Carrefour numără 142 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 73 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerţ online.

Retailerul a avut anul trecut pe piaţa românească vânzări de 986 milioane euro, fără TVA, cu 3% mai mari faţă de valoarea din 2011. În august, compania a anunţat că va deschide la finele anului un hipermarket la Galaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-de-carrefour-deschide-cel-de-al-treilea-magazin-din-brasov-11550211
11550211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.