Anunţul făcut de ANAF. Mişcarea fulger făcută de Fisc începând de astăzi la care nimeni nu se aştepta

Autor: Alexandru Nanu Postat la 22 noiembrie 2021 419 afişări

Anunţul făcut de ANAF. Mişcarea fulger făcută de Fisc începând de astăzi la care nimeni nu se aştepta

Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) va pune la dispoziţia contribuabililor începând de luni, 22 noiembrie 2021, un nou serviciu de comunicare prin care va oferi asistenţă contribuabililor, conform unui comunicat recent al instituţiei.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală lansează CHAT, un nou serviciu electronic disponibil pe www.anaf.ro.

Serviciul se află în fază de testare până la sfârşitul anului şi poate fi accesa la următorul link https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/contact/call_center.

Prin intermediul serviciului de CHAT contribuabilii pot beneficia de asistenţă în vederea accesării serviciilor disponibile pe portalul instituţional. În situaţia în care contribuabilii doresc alte informaţii decât cele cu privire la serviciile disponibile pe portalul ANAF, aceştia sunt rugaţi să apeleze la celelalte modalităţi de acordare a asistenţei, cum ar fi Call Center ANAF.

“Viziunea ANAF este aceea de a deveni o administraţie inovatoare şi eficientă, capabilă să răspundă provocărilor mediului extern, care să ofere servicii noi şi adaptate diferitelor categorii de contribuabili şi care să faciliteze conformarea fiscală voluntară”, mai scrie în comunicatul recent al ANAF.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.