Antonescu: Intervenţia lui Băsescu e binevenită, arată că nu are adversar mai puternic decât PNL-PDL

Postat la 03 iulie 2014 27 afişări

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că intervenţia publică a preşedintelui Traian Băsescu este ”binevenită” deoarece a lămurit faptul că PNL şi PDL sunt cel mai mare adversar al acestuia, în special prin faptul că negociază fuziunea într-un singur partid de dreapta.

Antonescu: Intervenţia lui Băsescu e binevenită, arată că nu are adversar mai puternic decât PNL-PDL

 ”Intervenţia de astăzi a lui Băsescu are darul de a lămuri pe cei amăgiţi, minţiţi zilnic de propagandă. (...) În sensul acesta intervenţia lui Băsescu a fost binevenită, pentru că stabileşte adevărul, aţi văzut că nu există adversar mai puternic pentru Traian Băsescu decât aceste două partide, PNL şi PDL, şi mai ales efortul lor de a construi ceva împreună”, a declarat Antonescu.

El a menţionat că ”răfuiala” lui Traian Băsescu cu PNL şi PDL ”a fost, vreme de zece ani, povestea tristă a preşedintelui”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-interventia-lui-basescu-e-binevenita-arata-ca-nu-are-adversar-mai-puternic-decat-pnl-pdl-12883416
12883416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.