Antonescu: Cine spune "Eu sunt ală cu pactul cu Băsescu" desconsideră votul a 70% dintre români

Postat la 09 octombrie 2013 45 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că "cine spune «Eu sunt ăla cu pactul cu Băsescu» desconsideră votul a 70% dintre români", iar întrebat dacă se referă la premierul Victor Ponta, liberalul a răspuns: "În acest caz, da".

Antonescu: Cine spune "Eu sunt ală cu pactul cu Băsescu" desconsideră votul a 70% dintre români

 Antonescu a declarat, la Antena 3, că sloganul folosit de USL, "Dreptate până la capăt", înseamnă şi respectarea votului din alegeri.

"Dreptate însemna să nu umblăm cu foi de hârtii în mână, fie la propriu, fie la figurat, să ne legitimăm, desconsiderând votul a alte 5 milioane şi ceva de cetăţeni români (...) Cine se duce şi spune «Bună ziua, eu sunt ăla cu pactul cu Băsescu» desconsideră votul a 70% dintre români", a susţinut liderul PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-cine-spune-eu-sunt-ala-cu-pactul-cu-basescu-desconsidera-votul-a-70-dintre-romani-11482821
11482821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.