Zgonea vrea să recepţioneze clădirea Palatului Parlamentului, pentru a se putea accesa fonduri europene

Postat la 08 octombrie 2013 34 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că doreşte să se facă recepţia clădirii Palatului Parlamentului, arătând că de 23 de ani se investesc bani în acestă construcţie şi nu s-a încheiat recepţia pentru a avea acces la fonduri europene.

Zgonea vrea să recepţioneze clădirea Palatului Parlamentului, pentru a se putea accesa fonduri europene

 "Vreau să facem recepţia. Această clădire mănâncă bani mulţi de 23 de ani şi nu s-a încheiat niciodată recepţia. Dacă nu este recepţionată, nu este cadastrată, neavând cadastru nu putem aplica pentru fonduri europene", a afirmat Valeriu Zgonea.

El a spus că fără recepţia clădirii nu se poate face nimic, cum ar fi accesarea de fonduri europene pentru instalaţiile de încălzie, de energie electrică, pentru deşeuri.

"Noi nu putem să accesăm fonduri pentru că nu avem instrumente, documente care să confere statului român că este proprietarul acestei clădiri şi atunci este exclus din strat de la fonduri europene", a adăugat Zgonea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-vrea-sa-receptioneze-cladirea-palatului-parlamentului-pentru-a-se-putea-accesa-fonduri-europene-11476428
11476428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.