Alertă în Franţa. Atac TERORIST contra lui MACRON, planificat de Ziua Naţionala a Republicii

Postat la 03 iulie 2017 167 afişări

Procuratura din Paris a anunţat luni că un individ de 23 de ani a fost pus sub acuzare pentru terorism, acesta fiind suspectat că pregătea un atac care îl viza pe preşedintele francez Emmanuel Macron sau minorităţi, informează The Associated Press.

Alertă în Franţa. Atac TERORIST contra lui MACRON, planificat de Ziua Naţionala a Republicii

Agnes Thibault-Lecuivre, purtătoare de cuvânt a Procuraturii, a declarat că planurile suspectului erau vagi şi incomplete, iar informaţiile disponibile indică faptul că el acţiona de unul singur.

Oficialul francez a precizat că individul a fost arestat joi, în oraşul Argenteuil, la nord de Paris. Suspectul, care a exprimat vederi naţionaliste extremiste, ar fi plănuit să comită un atac împotriva lui Macron în timpul ceremoniilor de Ziua Franţei.

Macron va asista la o paradă militară la Paris de Ziua Franţei, după care se va deplasa la Nisa, unde va participa la comemorarea victimelor atentatului terorist de anul trecut, soldat cu 86 de morţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.