Horaţiu Vasilescu, CEO Teilor şi Anda Jurcă, director naţional de vânzări al reţelei, la gala 100 TINERI MANAGERI DE TOP 2017 - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 03 iulie 2017 976 afişări

Horaţiu Vasilescu, CEO al reţelei de magazine de bijuterii Teilor (şi care a apărut în ediţia de anul trecut a anuarului) şi Anda Jurcă, director naţional de vânzări al reţelei de bijuterii, prezentă în ediţia din acest an a catalogului, au descris experienţa lor ca tineri manageri în domeniul în care activează şi au oferit câteva sfaturi reprezentanţilor tinerei generaţii la gala 100 TINERI MANAGERI DE TOP 2017. 

Reţeaua de bijuterii Teilor a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 49 de milioane de lei şi a ajuns la un număr de 175 de angajaţi. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manageri,
tineri,
ceo,
director,
gala,
national,
top,
vanzari,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.