Care sunt cei mai bogaţi miniştri din Guvern Tudose. Unul dintre ei deţine şapte apartamente şi o casă

Postat la 03 iulie 2017 96 afişări

Cel mai bogat membru al Executivului condus de Mihai Tudose este ministrul pentru IMM-uri Ilan Laufer, cu şapte apartamente în Bucureşti, cu suprafeţe între 77 şi 105 metri pătraţi şi o casă de 803 metri pătraţi în localitatea ilfoveană Corbeanca.

Care sunt cei mai bogaţi miniştri din Guvern Tudose. Unul dintre ei deţine şapte apartamente şi o casă

De asemenea, Laufer şi-a mai trecut în declaraţia de avere două terenuri de 991, respectiv 847 metri pătraţi, tot în Corbeanca, dar şi un autoturism de lux marca Mercedes Benz clasa S şi o motocicletă Yamaha, plus ceasuri şi bijuterii.

Ilan Laufer mai are, conform documentului, trei ceasuri în valoare totală de 17.000 de euro şi sume de bani pe care le-a împrumutat şi urmează să le recupereze, 73.000 de euro şi 158.000 de lei.

Laufer are însă şi o datorie la bancă, de 250.000 de euro, scadentă în anul 2028.

Noul ministru al Apărării Naţionale Adrian Ţuţuianu are trecute în declaraţia de avere, depusă la Senat, şapte terenuri. Dintre acestea, unul agricol, de 4.800 de metri pătraţi. Acesta mai are alte trei terenuri intravilane în judeţul Dâmboviţa, împreună cu soţia sa Carmen Ţuţuianu şi cu o asociaţie de avocaţi şi alte două în municipiul Bucureşti. Ţuţuianu este şi coproprietarul unui teren forestier de zece hectare în comuna dâmboviţeană Odobeşti.

De asemenea, ministrul Apărării are trecute în declaraţia de avere două apartamente, unul de 56 de metri pătraţi în Târgovişte, iar altul de 104 metri pătraţi în Bucureşti. Acesta mai are o casă şi un spaţiu comercial în judeţul Dâmboviţa.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.