El este cel mai puternic director financiar din România: La 45 de ani are pe mână 5,1 miliarde de euro

Postat la 03 iulie 2017 221 afişări

Liviu Bocşaru, directorul financiar de la Dacia, în vârstă de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din România.

El este cel mai puternic director financiar din România: La 45 de ani are pe mână 5,1 miliarde de euro

Cel mai puternic director financiar din România este Liviu Bocşaru de la Grupul Renault România, el având pe mână 5,1 miliarde de euro.

Liviu Bocşaru nu s-a gândit niciodată că va fi directorul financiar de la Dacia. „Faptul că eu sunt director financiar la automobile Dacia arată clar încrederea pe care Grupul Renault o acordă expertizei pe care o avem în domeniul financiar pentru că alături de mine mai sunt aproape 300 de persoane. Cu toţii am reuşit în timp să câştigăm încrederea headquarter-ului de la Paris, care ne-a lăsat pe mână 5,1 miliarde de euro”, a declarat Liviu Bocşaru prezent la ediţia specială ZF Live – “Cei mai mari jucători din ecomonie 2017”.

El consideră că modelul de business al Dacia este unul care poate fi replicat.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.