X-Trade Brokers: Sunt putine sanse ca situatia Greciei sa afecteze dramatic Romania

Postat la 15 martie 2010 14 afişări

Analistii casei de brokeraj X-Trade Brokers considera ca Romania nu va fi afectata in mod special, comparativ cu alte tari, de problemele din Grecia si afirma ca daca aceasta amenintare ar fi fost reala agentiile de evaluare nu ar fi ridicat recent perspectiva ratingului Romaniei.

Situatia din Grecia a «explodat» public in ultimele sǎptǎmani, dar deficientele structurale sunt mai vechi; dacǎ ar fi fost sǎ aibǎ anumite influente speciale asupra Romaniei, acestea s-ar fi manifestat deja.Dacǎ amenintǎrile ar fi fost reale, probabil cǎ agentiile de clasificare financiarǎ nu ar fi ridicat recent perspectiva ratingului Romaniei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
X-Trade Brokers,
Grecia,
Romania
/actualitate/afaceri/x-trade-brokers-sunt-putine-sanse-ca-situatia-greciei-sa-afecteze-dramatic-romania-5746955
5746955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.