Vodafone reduce tarifele de roaming in Uniunea Europeana

Postat la 02 iunie 2010 10 afişări

Vodafone, cel de-al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, va reduce din 11 iunie tarifele pentru serviciile de voce in tarile Uniunii Europene, conform normelor Comisiei Europene, au anuntat reprezentantii companiei.

Astfel, clientii Vodafone care calatoresc in statele membre ale UE si in tarile din Spatiul Economic European (EEA) , respectiv Islanda, Liechtenstein si Norvegia) si in Elvetia vor plati 0,39 de euro pe minut (fara TVA) pentru un apel efectuat catre orice destinatie din Uniunea Europeana, EEA si Elvetia, fata de 0,43 Euro in prezent si 0,15 de euro pe minut (fara TVA) pentru un apel primit fata de tariful existent de 0,19 Euro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Vodafone,
tarife,
UE
/actualitate/afaceri/vodafone-reduce-tarifele-de-roaming-in-uniunea-europeana-6250757
6250757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.