Valeriu Stoica intra de partea lui Constanda intr-un proces de 200 mil. € cu Primaria Capitalei

Postat la 17 martie 2011 18 afişări

De la niste drepturi de proprietate cumparate cu cateva sute de mii de euro acum aproape un deceniu s-a ajuns la un caz de 200 mil. euro. Dosarul Constanda a inceput pe vremea cand Traian Basescu era primarul Capitalei, fiind preluat de Videanu si Oprescu.

Casa de avocatura Stoica & Asociatii, condusa de Valeriu Stoica, fost ministru al justitiei si unul dintre cei mai puternici avocati pledanti, a fost angajata de catre Costica Constanda intr-unul dintre cele mai "grele" dosare aflate pe rolul instantelor din Romania. Omul de afaceri cere despagubiri de 200 de milioane de euro de la Primaria Capitalei si Consiliul Municipiului Bucuresti in contul afacerii Satul Francez - Bordei, care a inceput in urma cu mai bine de sapte ani, pe vremea cand presedintele Traian Basescu era primarul Capitalei, de la niste drepturi de proprietate cumparate cu cateva sute de mii de euro. Constanda, un nume care a facut cariera in media cu acest caz, in disputa pentru terenul din Parcul Bordei, a platit deja 1,5 milioane de euro taxa de timbru pentru a se putea judeca si cere despagubiri de 200 de milioane de euro, pana la ora actuala in acest proces inceput anul trecut derulandu-se sapte infatisari.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Constanda,
afaceri,
despagubiri,
justitie,
stoica

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/valeriu-stoica-intra-de-partea-lui-constanda-intr-un-proces-de-200-mil-cu-primaria-capitalei-8069078
8069078
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.