Vacanta in Turcia cu pana la 30% mai ieftina, la Targul de turism

Postat la 24 februarie 2010 44 afişări

Agentiile de turism spun ca numarul turistilor interesati de circuite externe a crescut in acest inceput de an fata de aceeasi perioada din anul trecut.

Romanii se inghesuie sa isi cumpere bilete de vacanta pentru perioada de concedii de vara. Reprezentantii agentiilor de turism sustin ca in acest inceput de an au inregistrat o crestere a vanzarilor comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. "Avem cresteri si pe programul «Inscrieri timpurii», prin care turistii pot cumpara vacante cu reducere, daca le platesc in perioada 1 februarie-31 martie", a declarat vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Alin Burcea.

El a adaugat ca in ceea ce priveste destinatiile externe de vara, precum statiunile din Spania sau Antalya (Turcia), reducerile sunt pana la 25-30%.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vacanta-in-turcia-cu-pana-la-30-mai-ieftina-la-targul-de-turism-5612673
5612673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.