Unul din doi romani au consumat anul trecut bere mai ieftina de 2,7 lei pe litru

Postat la 29 martie 2010 20 afişări

Aproximativ jumatate din berea achizitionata anul trecut de romani a fost in ambalaj PET (sticla de plastic), potrivit reprezentantilor producatorului de bere Heineken Romania, care citeaza studiile companiei de cercetare a pietei AC Nielsen. Astfel, in conditiile in care pretul unei sticle de bere de doi litri in ambalaj PET variaza intre 5 si 5,5 lei, inseamna ca circa jumatate din romani au platit anul trecut mai putin de 2,7 lei pe litru de bere achizitionat, potrivit estimarilor ZF.

Potrivit datelor Heineken, care citeaza studiile AC Nielsen, vanzarile de bere la PET (sticla plastic) au crescut cu 1,6% in 2009 comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent la 46,1%, PET-ul fiind astfel ambalajul cel mai vandut din industria berii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Heineken,
ambalaj,
PET
/actualitate/afaceri/unul-din-doi-romani-au-consumat-anul-trecut-bere-mai-ieftina-de-2-7-lei-pe-litru-5786885
5786885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.