Uniqa Asigurari isi schimba conducerea – pleaca Horvath, vine Stoica

Autor: Ana Raduta Postat la 06 ianuarie 2011 84 afişări

Dupa mai multe luni in care a fost asteptata numirea oficiala a lui Oliviu Stoica la conducerea companiei, Comisia de Supravheghere a Asigurarilor si-a dat aprobarea.

Noul sef de la Uniqa Asigurari are 48 de ani si o vasta experienta pe piata financiara internationala, activand in echipele de senior management in grupuri financiare precum KBC, Citibank si MasterCard Worldwide.

"Integrarea Uniqa Romania in structura internationala a grupului Uniqa a fost finalizata cu succes. Acum ne aflam la inceputul unei noi etape de dezvoltare si, prin numirea lui Oliviu Stoica, am decis sa consolidam echipa de management", spune Wolfgang Kindl, membru al Consiliului de Supraveghere al UNIQA Asigurari.

Ileana Horvath, cea care a ocupat pozitia de presedinte al directoratului Uniqa Asigurari in perioada 2009 - 2011, va continua sa faca parte din echipa de conducere a companiei, din pozitia de Chief Insurance Technical Officer. "Principalele obiective ale conducerii companiei pentru urmatorii ani sunt cresterea afacerilor si a profitului. Situatia pietei de asigurari din Romania ramane dificila, chiar daca iesirea din criza a inceput deja", a precizat Stoica.

De asemenea, in ceea ce priveste Uniqa Asigurari de viata, companie lansata de grupul Uniqa pe piata romaneasca in aprilie 2010, Consiliul de Supraveghere a numit un nou membru in directorat, Florin Golovatic, confirmat recent de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Acestaa lucrat timp de peste 10 ani in cadrul companiei de audit si consultanta KPMG, in Romania. Golovatic s-a ocupat in special de coordonarea serviciilor furnizate catre societati de asigurare, societati de administrare a fondurilor de pensii private si a fondurilor de investitii, societati de investitii financiare si institutii financiare nebancare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Uniqa,
schimare,
conducere,
Horvath,
Stoica
/actualitate/afaceri/uniqa-asigurari-isi-schimba-conducerea-pleaca-horvath-vine-stoica-7867475
7867475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.