Unde te angajezi pe criza. Topul marilor angajatori

Postat la 05 august 2010 21 afişări

Call centerele, dar si alte firme din domeniul serviciilor externalizate, precum si firmele din sectorul de retail sau farmaceutic sunt principalii angajatori in aceasta perioada, potrivit consultantilor in domeniul resurselor umane.

"Unele companii au anuntat ca pana la finele anului vor sa isi dubleze numarul de personal. In cazul hipermarketurilor, de exemplu, care anunta deschiderea de noi magazine, vorbim chiar de sute de angajari", a declarat Corina Diaconu, managing director al firmei de recrutare ABC Human Capital. In prezent, firmele din industria BPO - business process outsourcing, a serviciilor externalizate - cauta persoane cu certificari contabile, specialisti in recuperare de creante si manageri de proiect.

Pe de alta parte, bancile nu se mai numara printre marii angajatori, asa cum se intampla in urma cu cativa ani. Cat priveste salariile, consultantii in resurse umane spun ca, in acest an, in domeniul privat acestea s-au mentinut relativ constante, dar multe companii au renuntat la acordarea de bonusuri.

Cititi mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/unde-te-angajezi-pe-criza-topul-marilor-angajatori-6776474
6776474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.