Udrea a semnat doua contracte de finantare pentru Cetatea de Scaun si Ambulatoriul SJU Suceava

Postat la 06 februarie 2010 7 afişări

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat, sambata, cu autoritatile judetene sucevene doua contracte de finantare privind reabilitarea Cetatii de Scaun, in valoarea de 52 de milioane de lei, si modernizarea Ambulatorului SJU Suceava, in valoare de 4,6 milioane lei.

Udrea a felicitat autoritatile sucevene pentru numeroasele proiecte cu finantare europeana sau cu finantare prin programe interne promovate, aratand ca Regiunea de dezvoltare Nord-Est are cele mai multe proiecte europene si ca sunt finalizate fondurile aproape pe toate axele din POR pentru aceasta regiune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/udrea-a-semnat-doua-contracte-de-finantare-pentru-cetatea-de-scaun-si-ambulatoriul-sju-suceava-5480212
5480212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.