Ucraina: Romania s-a obisnuit cu ideea ca va incasa 1 miliarde de dolari pe actiunile de la combinatul Krivoi Rog

Postat la 13 mai 2011 12 afişări

Fondul Proprietatii de Stat din Ucraina nu are in vedere privatizarea combinatului de la Krivoi Rog deoarece trebuie mai intai ca guvernul de la Kiev sa ajunga la intelegeri cu celelalte tari participante, in special cu Romania, care vrea un miliard de dolari pe actiunile sale, potrivit institutiei.

"Pana la un consens in relatiile cu celelalte tari este imposibil sa avansam catre privatizare", a declarat intr-o conferinta de presa seful Fondului, Aleksander Riabcenko, citat de agentia UkrInform.

Potrivit acestuia, asteptarile partii romane sunt foate ridicate si este putin probabil ca Romania sa dea inapoi.

Oficialul a adaugat ca "aceste asteptari s-au concretizat" intr-o suma de un miliard de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ucraina-romania-s-a-obisnuit-cu-ideea-ca-va-incasa-1-miliarde-de-dolari-pe-actiunile-de-la-combinatul-krivoi-rog-8265560
8265560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.