Tristetea imobiliara din Pipera: La un an de la finalizare, Pipera Business Tower a ajuns la 60% ocupare

Postat la 29 iunie 2010 110 afişări

Cladirea de birouri Pipera Business Tower, una dintre cladirile care la finalizare nu au avut niciun chirias, a ajuns la un grad de ocupare de 60% din suprafata, dupa ce mai multe companii au inchiriat aici spatii.

Grupul international Lidl si intreprinderea europeana de constructii PORR isi vor stabili sediile in PBT, inchiriind 3.000 respectiv 1.000 de metri patrati. In cladire mai au spatii inchiriate companiile Voith Siemens si Agility iar o companie de tehnologie medicala va ocupa 500 de metri patrati.

Cladirea ajunge astfel la un grad de ocupare de 60% potrivit reprezentantilor dezvoltatorului, S+B Gruppe. Proiectul a fost dezvoltat printr-o investitie de 25 de milioane de euro, aflandu-se in vecinatatea statiei de metrou Pipera.

Zona Pipera este considerata cea mai slaba pentru proiectele de birouri din Capitala, rata medie de neocupare fiind aici de circa 40% potrivit rapoartelor companiilor de consultanta imobiliara.

Click aici pentru a citi mai multe despre piata spatiilor de birouri din Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tristetea-imobiliara-din-pipera-la-un-an-de-la-finalizare-pipera-business-tower-a-ajuns-la-60-ocupare-6460558
6460558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.