Trafic aerian normal in Europa, cu 28.500 de zboruri anuntate

Postat la 22 aprilie 2010 16 afişări

Spatiul aerian european era practic liber de restrictii joi, cu exceptia catorva zone restranse, iar traficul trebuia sa revina la normal in Europa, cu 28.500 de zboruri prevazute, a anuntat Organizatia europeana pentru navigatie aeriana, Eurocontrol, intr-un comunicat.

"Traficul aerian ar trebui sa se desfasoare normal in Europa, joi, cu 28.000-29.000 de zboruri", a dat asigurari Eurocontrol. Au fost anuntate 28.500 de zboruri, subliniaza organizatia. "Este asteptat un numar mic de anulari, din cauza catorva restrictii de zbor limitate si a unor probleme logistice intampinate de companii la reluarea activitatii", precizeaza ea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
zboruri,
Islanda,
nor,
cenusa,
trafic,
reluare
/actualitate/afaceri/trafic-aerian-normal-in-europa-cu-28-500-de-zboruri-anuntate-6019351
6019351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.