Tnuva si Vel Pitar lanseaza o campanie comuna de comunicare

Postat la 03 martie 2009 41 afişări

Cele doua companii asociaza produsele Sana mea si French Toast intr-o campanie de comunicare comuna.

"Painea si lactatele sunt produsele care nu vor lipsi niciodată din cosul zilnic. Pornind de aici, intentia noastra a fost sa le oferim consumatorilor nostri si o recompensa pentru alegerea lor", a declarat Sagit Tzur Lahav, vicepresedinte de marketing Tnuva România.

Din luna februarie, Sana mea face parte dintr-o promotie comuna cu French Toast, produs de Vel Pitar. Asocierea are la baza nu numai relatia dintre cele doua produse de baza ale alimentatiei zilnice, care sunt adesea consumate impreuna, dar si similitudinile dintre cele doua branduri, se arata in comunicatul remis presei.

Promotia are ca scop maximizarea sinergiilor dintre bugetele de marketing ale celor doua firme si emiterea mesajelor catre un public mai extins, prin alaturarea clientilor celor doua companii.

Promotia este comunicata atat pe ambalajele Sana mea cat si pe cele ale French Toast de la Vel Pitar.

"Acest efort comun de comunicare va creste notorietatea celor doua marci. De asemenea, ne asteptam ca in urma acestei promotii vanzarile pentru produsul Sana mea sa crească cu 15%”, a adaugat Sagit Tzur Lahav.

Cititi aici mai multe despre piata lactatelor in Romania si despre strategia companiei Vel Pitar.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Tnuva,
Vel Pitar,
campanie,
comunicare
/actualitate/afaceri/tnuva-si-vel-pitar-lanseaza-o-campanie-comuna-de-comunicare-4015129
4015129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.