Tnuva lanseaza Yoplait Strugure Alb Delicios

Postat la 03 mai 2010 16 afişări

Producatorul de lactate Tnuva Romania lanseaza o noua varianta de iaurt, dezvoltata si produsa local. Noul iaurt, disponibil in ambalaj de 125 g, are 3% grasime si va fi prezent pe rafturile din magazinele moderne si traditionale.

"Prin combinatia unica dintre iaurt si strugure, Yoplait continua sa aduca pe piata iaurtului fructe si arome noi, pentru a surprinde din nou consumatorii", a declarat Adriana Ionescu, Marketing Director Tnuva România.

Piata lactatelor este puternic concurentiala iar in randul celor mai mari procesatori se numara Friesland Foods Romania, Danone, Albalact, Hochland, Lactalis (LaDorna), Tnuva si cele trei companii preluate de fondul american de investitii SygmaBleyzer (Covalact, Primulact si Lactate Harghita). In 2008, Tnuva a avut vanzari de peste 20 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tnuva-lanseaza-yoplait-strugure-alb-delicios-6085134
6085134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.