Tnuva lanseaza o gama de lapte proaspat

Postat la 16 februarie 2009 45 afişări

Producatorul de lactate Tnuva intra pe piata laptelui proaspat prin gama "Laptele meu"

Gama de lapte de la Tnuva va fi produsa in fabrica pe care compania o detine in localitatea Popesti – Leordeni. Laptele Tnuva va fi prezent in ambalaje de carton, de un un litru, si se va distribui in toate orasele din tara. Campania de comunicare include OOH ("out-of-home", spre exemplu panouri), materiale de comunicare la raft si campanie de relatii publice.

 

Compania israeliana a intrat pe piata romaneasca in 2007 lansand pana in prezent diverse game de iaurt, smantana si deserturi. Tnuva are in portofoliu si lapte cu arome si frappe.

Principalii jucatori de pe piata laptelui proaspat, estimata la peste un miliard de euro anul trecut, sunt Friesland Foods, Albalact, Covalact si Lactalis.

 

Potrivit datelor companiei de cercetare MEMRB, citate de reprezentantii Tnuva, piata lattelui de consum se afla in crestere, Tnuva estimand o crestere de 25% in 2009.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Laptele Meu,
Tnuva,
lapte,
lansare
/actualitate/afaceri/tnuva-lanseaza-o-gama-de-lapte-proaspat-3931451
3931451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.