Tigarile mentolate au dus la cresterea numarului de fumatori tineri

Postat la 22 martie 2011 49 afişări

Tigarile mentolate ar trebui interzise deoarece aroma de mentol a dus la cresterea numarului tinerilor care se apuca de fumat si face renuntarea la acest viciu mai dificila, potrivit unui studiu realizat pentru Administratia de Hrana si Alimente din Statele Unite, citat de Chicago Sun-Times.

Un comitet al Administratiei de Hrana si Alimente a recomandat, in urma unei cercetari, interzicerea tigarilot mentolate, avertizand, totusi, ca masura ar putea duce la cresterea contrabandei cu tutun. Administratia nu este obligata sa respecte recomandarea comitetului, dar, de cele mai multe ori, o face. Totusi, multi analisti cred ca tigarile mentolate nu vor fi retrase de pe piata deoarece ele sunt consumate de aproape 19 milioane de americani.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
tigari,
fumatori,
arome
/actualitate/afaceri/tigarile-mentolate-au-dus-la-cresterea-numarului-de-fumatori-tineri-8083865
8083865
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.