thegroup are un nou Creative Director

Postat la 28 februarie 2008 11 afişări

Agentia de publicitate Brandstalk, membra a thegroup, l-a numit pe Marian Enache in functia de Creative Director

Enache il inlocuieste pe Sorin Predescu, care a fost promovat in cadrul echipei de inovatie constituite la nivelul grupului de comunicare.

Obietivele lui Marian Enache pentru 2008 sunt consolidarea departamentului de creatie al Brandstalk si dezvoltarea unui sistem de evaluare a campaniilor realizate de Brandstalk.

Acesta lucreaza de noua ani in publicitate, iar din martie 2007 s-a alaturat echipei Brandstalk ca Senior Copywriter.

Inainte a mai lucrat in agentii precum Spotlight Advertising, Grey Worldwide Bucuresti, Lowe Worldwide Bucuresti, DDB Bucuresti, Mercury Promotions si Publicis Romania.

thegroup include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media.

Zoltan Szigeti, presedintele thegroup, a declarat recent pentru BUSINESS Magazin ca nu exclude posibilitatea vanzarii companiei in 2008 catre o retea internationala de comunicare.

Cititi mai multe despre planurile thegroup

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/thegroup-are-un-nou-creative-director-2420522
2420522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.